tenan hukum Macau, promotor Japan Gaming Congress gabung AGEM
toto

tenan hukum Macau, promotor Japan Gaming Congress gabung AGEM

Association of Gaming Equipment Manufacturers (AGEM) ngandika tenan hukum https://sifangartmuseum.org/ Macau MdME Lawyers wis gabung karo rangking.

AGEM nerbitake dina Senin, woro-woro tertulis sing ujar manawa dewan direksi wis menehi anggota MdME Lawyers lan telung entitas liyane, saengga nambah jumlah anggota asosiasi dadi 171.

AGEM woro-woro ngandika MdME Pengacara – kang wis dadi penasehat kanggo bisnis ing sektor game – wis reputasi kanggo menehi klien sawijining “kualitas dhuwur lan inovatif” saran ing prakara legal.

Pengumuman kasebut nyatakake anggota anyar AGEM liyane yaiku Clarion Gaming, bagean saka Clarion Events Ltd sing berbasis ing Inggris.

“Clarion Gaming, adhedhasar ing London, menehi pirsawan global kasil ngédap lan pengalaman customer ing acara langsung didhukung dening print, merek https://jamesamoorebooks.com/ digital lan latihan,” woro-woro AGEM nyatakake.

Clarion Gaming ngatur konferensi industri game, kalebu Japan Gaming Congress sing wis dianakaké saben taun kanggo sawetara taun ing Tokyo, lan isine industri casino Jepang anyar.

AGEM ngandika loro anggota perusahaan liyane sing mentas dilantik ana Competition Interactive, studio desain game adhedhasar ing Las Vegas, Nevada, ing Amerika Serikat, lan Enterprise Holdings, uga adhedhasar ing hub casino US.

AGEM minangka asosiasi perdagangan nirlaba sing makili produsen lan pemasok saka sak ndonya sing kerja ing bidang piranti game elektronik, lotre, sistem, https://atlashotelbudapest.com/ konten game, game meja, teknologi online, taruhan olahraga, komponen utama lan produk lan layanan dhukungan kanggo industri game.