Suncity miwiti klub VIP ing casino satelit Macau
toto

Suncity miwiti klub VIP ing casino satelit Macau

Macau junket tenan Suncity Group ngandika wis “alus opening” saka klub game VIP anyar (digambarke) ing Rio Hotel ing Macau semenanjung ana. Properti kasebut minangka papan satelit sing dikelola dening investor pihak katelu miturut hak game operator kasino Macau Galaxy Entertainment Group Ltd.

“Klub VIP Rio Suncity” anyar – ing lantai loro Hotel Rio – nduwe total “papat kamar” lan 12 meja game, miturut pratelan pers sing diterbitake ing Senin dening Suncity Group.

Fasilitas anyar njupuk tally saka klub Suncity Group ing pasar Macau kanggo 18, miturut woro-woro.

GGRAsia nyedhaki Suncity Group kanggo informasi babagan suwene klub Rio Hotel wis direncanakake. Juru bicara ngandhani yen ora duwe informasi liyane sing bakal dituduhake ing panggung.

Njaba Macau, grup mlaku 14 dhuwur-rol gambling klub , yaiku ing Filipina, Vietnam, Kamboja, Korea Kidul lan Australia. Saliyane operasi iki, Suncity Group uga duwe loro Poker King Club – siji ing Macau lan liyane ing Manila, Philippines.

Suncity Group ngandika dening Analysts investasi minangka investor junket utama ing Macau. Perusahaan iki kira-kira duwe “kira-kira 45 persen” nuduhake https://shopdanielespinosa.com/ pasar junket, miturut cathetan 9 Juli saka broker Sanford C. Bernstein, sanajan broker ora nemtokake ing memo tartamtu metrik kang Applied.

Suncity Group sing dianakake kanthi pribadi dipimpin dening Alvin Chau Cheok Wa, sing uga dadi ketua entitas Suncity Group Holdings Ltd sing kadhaptar ing Hong Kong lan Summit Ascent Holdings Ltd, perusahaan promotor saka resort casino Rusia Tigre de Cristal.

Suncity Group Holdings sing kadhaptar ing Hong Kong ora kadhaptar ing neraca samubarang bisnis sing gegandhengan karo junket Macau saka Suncity Group sing dianakake pribadi. Perusahaan kadhaptar punika pancet investor ing gedhe-ukuran casino Komplek Resor ing Hoi An, Vietnam , ngendi ngandika uga menehi https://halloweencostumesmax.com/ hasil kanggo ngatur game . Entitas kadhaptar wis nyatakake uga menehi hasil kanggo ngatur game ing resort casino in Sihanoukville, Cambodia .

Pak Chau nerbitake dina Sabtu lan njaluk ngapura marang pamrentah Macau babagan apa sing diarani “ora nyaman” saka publisitas sing ora becik ing media China sing didhukung negara, sing ngusulake merek Suncity wis melu “taruhan proxy” lan ” gambling online ‘liwat apa. toko media diarani minangka “app” sing mbisakake klien account Suncity gamble online ing yuridiksi liyane.

Pak Chau nolak promotor game VIP sing dilisensi Macau Sun City Gaming Promotion Co Ltd duwe keterlibatan ing kegiatan kasebut. Dheweke nambahake: “Kanggo produk apa wae sing sah diijini beroperasi ing negara lan wilayah liyane, https://afghanistan-analyst.org/ perusahaan ora bakal nggunakake yen hukum Macau ora ngidini lan bakal netepi hukum Macau.”