Sing duwe lisensi Macau sing ana kudu terus: Pansy Ho
toto

Sing duwe lisensi Macau sing ana kudu terus: Pansy Ho

Pansy Ho Chiu King, co-ketua lan direktur eksekutif saka operator casino Macau MGM China Holdings Ltd, ngandika enem konsesi game kutha kudu tetep ing retrobazar.com/ pasar ing tengah proses nyegerake lisensi game ana.

Ms Ho (digambarke ing foto file) ngandika ing Interview karo agensi warta Portugis Lusa sing proses nyegerake lisensi casino Macau kudu hubungane karo kabutuhan pasar, tinimbang diskusi njaluk “macet ing nomer” saka lisensi. Analysts panutup sektor casino Macau wis flag kamungkinan saka pemerintah lokal nambah nomer lisensi ing pasar.

Konsesi game sing dianakake dening enem operator casino saiki ing Macau bakal kadaluwarsa ing Juni 2022. Analis investasi nyana sawetara kajelasan babagan refreshment konsesi game Macau ing 2022, salah siji ing wangun tender umum utawa extension saka lisensi ana. pamaréntah Macau wis pilihan – ing framework legal saiki kanggo game ing kutha – kanggo muter liwat ijin ana kanggo maksimum limang taun, yen padha tekan 20-taun wates.

Loro operator, SJM Holdings Ltd lan MGM China, wis duwe tenggat wektu asli 2020 sing dilanjutake saben rong taun, supaya padha ing garis pungkasan Juni 2022 karo papat liyane. Lisensi asli SJM Holdings ‘lan MGM China bener kanggo 18 taun.

Ms Ho uga ketua eksekutif grup saka konglomerat kapal lan properti sing kadhaptar ing Hong Kong Shun Tak Holdings Ltd. Dheweke putri taipan kasino Stanley Ho Hung Sun, pangadeg SJM Holdings sing kadhaptar ing Hong Kong lan Sociedade de Turismo sing diduweni pribadi. e Diversões de Macau SA (STDM).

Ms Ho lan Henry Fok Foundation ngumumake ing Januari persetujuan kanggo njamin posisi umum babagan masa depan STDM, pemegang saham kontrol SJM Holdings.

Ing komentar kanggo Lusa, Ms Ho ngandika perusahaan sing wis nandur modhal jumlah gedhe saka sumber daya wiwit liberalisasi pasar game Macau lan wis nambah pengalaman liwat taun, kudu tetep ing pasar.

“Yen ora, iku mandheg kanthi cepet,” ujare Ms Ho, lan nambahake manawa https://headphonica.com/ dheweke ora percaya manawa ana wong anyar sing bakal luwih apik. “Kita ora kudu nguber nomer, nanging efek sing dikarepake,” ujare.

Eksekutif kasebut uga ujar manawa dheweke ora percaya manawa perusahaan sing dikontrol dening klompok berbasis ing Amerika Serikat bakal diancam perang dagang antarane AS lan China.

Ms Ho ngandika dheweke ora nyana “prasangka” marang sembarang bidder sing nepaki gol sing dibutuhake kanggo pangembangan Macau, “apa padha Amerika utawa lokal”.

“Aku ngarepake manawa ana sawetara kritéria sing wis ditemtokake kanthi jelas https://athenshumanrightsfest.org/ … lan aku ndhukung peta dalan sing luwih jelas kanggo industri,” ujare Ms Ho marang Lusa.

ijin game Macau MGM China kang Asal-Usul saka sub-konsesi spun mati saka hak SJM Holdings. Ms Ho duwe 22,49 persen saham ing MGM China. Dheweke uga ngontrol 4,8 persen ing MGM Resorts, perusahaan induk MGM China.

Pengusaha kasebut uga ngomong babagan aliansi sing saiki duwe saham mayoritas ing STDM.

“Ing sasi, struktur ana ora kondusif kanggo Manajemen efektif [SJM Holdings], lan pramila kita kudu disiapake,”Ms Ho, referring kanggo nyegerake konsesi game kutha.