Setengah saka Macau casino ops testing tech pangenalan pasuryan
toto

Setengah saka Macau casino ops testing tech pangenalan pasuryan

Biro Inspeksi lan Koordinasi Gaming Macau, uga dikenal kanthi singkatan Portugis DICJ, ujar manawa panggunaan teknologi pangenalan rai mbutuhake persetujuan pemerintah sadurunge dikenalake ing papan game ing kutha https://ur-doc.com/ kasebut. Ing wayahe, “loro kanggo telung” operator game testing teknologi kuwi ing pasar Macau, dikonfirmasi regulator.

“Saiki ana loro kanggo telung operator casino nyoba iku [teknologi pangenalan rai],”Kepala pengatur casino Macau, Paulo Martins Chan, ngandika ana ing komentar kanggo wartawan lokal. “Nalika padha [operator casino] nyoba sistem iki, padha kudu strictly tundhuk marang hukum pangayoman data pribadi,”Panjenenganipun nambah.

Pak Chan ngandika ing sela-sela acara ing Macau bab tanggung jawab gambling . Dheweke ora ngandhani jeneng perusahaan sing nggunakake teknologi pangenalan rai ing papan dolanan.

Pejabat ngandika tambahan sing teknologi pangenalan rai pungkasanipun bisa digunakake kanggo ngleksanakake aturan entri casino kutha.

“Kita isih netepake carane aturan pangayoman data pribadhi bakal aplikasi” gegayutan pelaksanaane aturan entri casino, ngandika Pak Chan. “Yen bisa, kita https://rainbowjunglekalbarri.com/ bakal ngetrapake dhisik menyang wilayah cilik lan bakal mriksa kepiye carane bisa ditrapake [luwih-luwih] sesuai karo hukum,” ujare.

Regulator casino dikonfirmasi ing statement Juni ngirim email menyang GGRAsia sing “sawetara” saka concessionaires casino kutha kang nggunakake teknologi pangenalan rai nang panggonan game.

Casino promotor Melco Resorts lan Hiburan Ltd wis ngandika ing April – ing Sustainability lan Corporate Social Responsibility Report 2018 – iki “nyiapake kanggo nginstal generasi paling anyar” teknologi pangenalan rai ing panggonan https://thecurtiscasa.com/ ing Macau lan Manila taun.

Ing statement pungkasan Sasi, Biro game ngandika teknologi pangenalan rai ing kasino Macau mung lagi ngalami “testing awal” dening sawetara operator. Ora ujar manawa akeh operator sing nyoba teknologi kasebut.

Pengujian kasebut “kudu ngetutake undang-undang perlindungan privasi sing gegandhengan lan mung bisa digunakake kanggo nglindhungi lan safety wong lan properti,” ujare regulator kasebut.

Artikel ing edition paling anyar saka Universitas Nevada, Las Vegas (UNLV) Gaming Law Journal, disaranake sing industri casino bisa resiko rusak kapercayan konsumen kajaba ditangani kasebut kanthi teliti, masalah carane ngumpulake informasi pamuter lan banjur nggunakake.

Penulis artikel Stacy Norris ngandika: “Industri casino adhedhasar kasetyan customer lan menang dateng konsumen lan dhuwit liwat layanan; siji langkah sing salah ing koleksi informasi pribadhi bisa ngrusak kapercayan kasebut ing salawas-lawase.

A artikel Bloomberg diterbitake ing Juni wis nyariosaken teknologi digital digunakake ing sawetara kasino Macau kanggo trek pemain paling digambar kanggo resiko nalika gambling .