Rega saham MGM China MGM Cotai munggah: JP Morgan
toto

Rega saham MGM China MGM Cotai munggah: JP Morgan

Ing “lacklustre” ramping munggah bisnis ing MGM Cotai (digambarke) wis “mati-panggolekan kanggo akeh” investor, nanging rega sarujuk saka Simpenan promotor resort, MGM China Holdings Ltd digawe faktor mantan “meh ora salaras. Dadi ngandika ana laporan saka JP Morgan Securities (Asia Pacific) Ltd, pratinjau mangsa pangentukan kuartal kapindho kanggo operator casino Macau.

“Ing rega iki – 9x EBITDA lan 10 persen ngasilake aliran awis gratis ing 2020 – kita mikir meh ora relevan kepiye nguciwani ramp-up” kanggo MGM Cotai, ujare analis DS Kim, Jeremy An lan Christine Wang, kanthi wiwitan nuduhake penghasilan sadurunge bunga, pajak, panyusutan lan amortisasi.

Uga menehi sawetara pikirane ing enem operator Macau, institusi financial uga re prakiraan kanggo Macau-pasar revenue game reged (GGR) kanggo liyane ing taun.

“Kita tetep ramalan GGR ora owah ing -1 persen kanggo 2019,” ujare tim JP Morgan. Penulis ditambahake sing diwenehake VIP GGR ing -13 persen kanggo taun, lan game massa + 12 persen kanggo periode, sanajan padha ditekan, “kita salah ing sisih ati-ati ing tengah-tengah latar mburi makro [ekonomi] sing ora mesthi”.

Analis JP Morgan luwih ujar: “Ana kemungkinan nomer kita bakal kabukten banget konservatif (utamane yen VIP terus pulih saka kene), sing bakal ngidini kita kanthi seneng nganyarke nomer kasebut ing dalan.”

Babagan Melco Resorts lan Hiburan Ltd, institusi fokus ing perusahaan game Hong Kong-kadhaptar wong tuwa Melco International Development Ltd, tinimbang Melco Resorts kadhaptar Nasdaq.

“Kanggo investor sing ora perdagangan saham sing kadhaptar ing Amerika Serikat, kita ndeleng Melco International (perusahaan induk sing duwe 55,8 persen Melco Resorts, adhedhasar pra-forma sing nggambarake transaksi Siprus ) minangka nyediakake “akses sing luwih murah” menyang Melco Resorts, ” jare JP Morgan.

Institusi kasebut nambahake saham Melco International ing Melco Resorts “saiki regane US $ 6,2 milyar sing wis 40 persen luwih dhuwur tinimbang nilai perusahaan dhewe (utawa, 60% luwih dhuwur tinimbang tutup pasar dhewe).”

Cathetan JP Morgan ujar babagan Galaxy Entertainment Group Ltd: “Ing jangka menengah, kita mikir Galaxy terus nawakake prospek pertumbuhan sing paling apik lan bisa ditemtokake, kanthi rencana mbukak Galaxy Macau fase telu (saka 2021) lan fase papat sing bakal ateges tikel kaping pindho yen rampung.”

Galaxy, Wynn, Sands China, SJM

Broker kasebut nganggep regane saham Galaxy Entertainment’S – ing 11,7 kaping EBITDA lan 7 persen ngasilake arus kas gratis – minangka menehi kesempatan sing menarik kanggo investor jangka panjang sing bisa ngetutake strategi tuku-lan-tahan sajrone utawa rong taun sabanjure.

Nguripake menyang Wynn Macau Ltd – unit Macau saka US basis Wynn Resorts Ltd -JP Morgan njlèntrèhaké aset real estate minangka “antarane paling apik ing game global, kang didhukung dening tim manajemen paling apik ing kelas”.

Rega saham saiki saka entitas Wynn Macau Ltd “nyatakake ngasilake arus kas gratis saka 8 persen nganti 9 persen ing prakiraan kanggo taun finansial 2020 lan 2021, sing umume bisa bali menyang pemegang saham, miturut kita, yen sejarah indikasi apa wae, “ujare laporan kasebut.

“Kita kanthi nyaman nggawe asil dividen saka 5 persen nganti 7 persen kanggo prakiraan kanggo taun finansial 2019 nganti 2021, sing, bebarengan karo nilai perusahaan maju kaping 11 utawa EBITDA (perlawanan rata-rata historis 16x), menehi rega sing apik banget. kasus investasi.”

JP Morgan mikir Enggo bareng ing Sands China nawakake kesempatan kanggo nandur modal ing saham casino Macau sing relatif kurang-resiko, ing tampilan saka apa ngandika iku perusahaan “dominasi unparalleled” saka pasar massa kanggo game casino ing Macau dibandhingake babagan VIP. .

“Ing jangka menengah, kita yakin babagan kesempatan sing bisa ditindakake dening rong proyek anyar (loro menara suite mewah ing 2020 lan Londoner ing 2021) sing, kita percaya, bisa ngasilake sawetara pengembalian paling dhuwur https://energizerresources.com/ ing ibukutha sing nandur modal ing Macau, lan makarya minangka pilihan wutah kanggo saham, diwenehi pangarepan ketoke kurang dening investor, “ujare cathetan.

Ngomentari SJM Holdings Ltd, broker ngandika tenan casino kang ing construction Grand Lisboa Palace resort in Cotai – sing foray pisanan klompok ngluwihi distrik casino Macau tradisional – kurban “potensial” ing long term “.

Nanging institusi finansial ora weruh luwih saka 14 persen “potensial munggah” kanggo saham, dibandhingake karo 20 persen kanggo kanca-kanca.

“Merit regane relatif SJM wis ilang, dagang ing 11,3 kaping perkiraan EBITDA kanggo 2020, sing padha karo kanca-kancane,” cathetan kasebut. “Iki ora katon banget atraktif kanggo kita (relatif ngandika), yen kita nimbang kamungkinan saka https://mtbchick.com/ wektu tundha mbukak,”Kanggo Grand Lisboa Palace, ngandika tim Analyst.

JP Morgan ngira sing resort bakal mbukak mung ing waktu liya 2020. SJM Holdings konsesi Macau saiki wis kadaluwarsa ing Juni 2022, bebarengan karo lima operator liyane.

Institusi kasebut uga nyathet potensial kanggo “masalah teething” sing ana gandhengane karo “pengalaman winates SJM Holdings ing bisnis resor terpadu https://casamozart.com/ lan bisnis premium”. Masalah khusus kalebu tandha pitakon “database pemain” lan “jaringan host winates” ujare JP Morgan.