Reflex Gaming, Yggdrasil Tim kanggo Mekanika Anyar ing Pasar Eceran Inggris
toto

Reflex Gaming, Yggdrasil Tim kanggo Mekanika Anyar ing Pasar Eceran Inggris

Aliansi merek fokus ing introduksi Game Engagement Mechanics (GEM) sing bakal diluncurake ing pasar adhedhasar tanah ing negara kasebut. Reflex keluaran hk Gaming bakal nutul menyang GEMs Yggdrasil lan nggawa menyang macem-macem panggonan toko ing Inggris, kalebu toko totoan, pub, arcades, lan panggonan rekreasi liyane.

Reflex Gaming uga dudu pilihan mitra, amarga Yggdrasil lan perusahaan wis kerja bareng ing program YG Masters wiwit taun 2020. Gunggunge 11 judhul online ing program kasebut wis dirilis kanthi bantuan Reflex Gaming, akeh sing wis nggabungake. GEMs.

Sawetara game sing luwih misuwur sing digarap pasangan kasebut kalebu Desperate Dawgs 2 lan Dublin Up DoubleMax . Antarane game liyane sing wis dikembangake Yggdrasil kanggo fitur GEMs yaiku Gigablox, Splitz, DoubleMax, WildFight, lan DuoMax, kanggo sawetara jeneng. Kemitraan anyar penting banget amarga ngidini Yggdrasil nggedhekake GEM menyang sektor adhedhasar tanah.

Loro kemitraan ditingkatake lan kemampuan sinergis bisa Ngartekno SGP Prize nggedhekake lan ngedongkrak tawaran casino sakabèhé saiki digawa maju dening loro. Kepala produk & program Yggdrasil Stuart McCarthy nampani kesempatan kasebut lan ujar manawa nguatake kemitraan karo Reflex Gaming kanggo nggawa GEM menyang papan adhedhasar tanah minangka tonggak penting kanggo perusahaane. Dheweke nambahake:

Kita wis sukses banget bebarengan, ngeculake sawetara judhul online kanthi performa dhuwur kanggo para pemain lan saiki seneng banget kanggo njupuk iki menyang sektor ritel. Kesepakatan iki minangka bukti kekuwatan GEM lan potensial kanggo njupuk pengalaman pemain menyang level anyar.

Yggdrasil kepala produk & program Stuart McCarthy
Kemitraan kasebut uga disambut dening Reflex Gaming CPO Mat Ingram sing ujar manawa Reflex seneng banget saiki duwe kesempatan kanggo nggawa Result HK GEM menyang pasar adhedhasar tanah ing pasar ritel. Iki minangka kesempatan kanggo menehi kesadaran kanggo program Master YG, Reflex , lan penawaran produk Yggdrasil dhewe, lan umume mbantu perusahaan miwiti kolaborasi sukses liyane ing papan.

Ingram yakin manawa kasuksesan loro perusahaan kasebut ing portofolio YG Masters saiki bakal nerjemahake kinerja sing padha kanggo pasar adhedhasar tanah.