Macau casino STRs mudhun 14pct ing separo pisanan: watchdog
toto

Macau casino STRs mudhun 14pct ing separo pisanan: watchdog

A watchdog anti pencucian dhuwit pemerintah Macau ditampa 966 laporan transaksi curiga (STR) ing separo pisanan taun iki saka kasino lan perusahaan https://intmedtourism.com/ game liyane, mudhun 14,4 persen dibandhingake karo 1.128 laporan ing periode padha taun pungkasan.

Kantor Intelijen Keuangan kutha kasebut ngirim pratelan tertulis ing situs web minggu kepungkur sing ngumumake data kanggo periode wiwit 1 Januari nganti 30 Juni.

Pratelan kasebut ujar manawa badan kasebut nampa 1,376 laporan transaksi curiga saka kabeh sumber sajrone nem wulan pisanan taun iki, utawa 37,1 persen luwih sithik tinimbang 2,187 laporan sing ditangani ing wektu sing padha setahun sadurunge. Laporan transaksi curiga sing ditampa saka sektor game https://libresen.com/ nyatakake 70,2 persen saka jumlah laporan ing Januari nganti Juni, proporsi sing luwih dhuwur tinimbang ing separo pisanan 2018.

Kantor Intelijen Keuangan nyatakake yen penurunan jumlah total laporan transaksi curiga ing setengah taun amarga utamane amarga institusi finansial sektor non-game lan entitas liyane sing nggawe luwih sithik.

institusi financial sektor non-game ing kutha, kalebu perusahaan insurance, digawe 381 laporan transaksi curiga ing nem sasi kanggo 30. Juni, Kurangé populasi 38,2 persen relatif kanggo 617 ing setengah pisanan taun pungkasan.

Institusi “Liyane” – kategori sing ora ditemtokake maneh ing data sing dirilis – nggawe 29 laporan transaksi curiga ing separo pisanan, wis nggawe 411 ing periode sing padha setahun sadurunge.

Macau wis katahan batesan “transaksi gedhe” kanggo kegiatan financial ing http://188.166.215.55/ kasino Macau ing MOP500.000 (US $ 62.500). Sing senadyan nganyari liyane ing kutha kang anti-dhuwit aturan laundering, lan bola-bali urging saka Amerika Serikat kanggo nggawa mudhun batesan kanggo US $ 3.000 kanggo sijine Macau ing baris karo apa AS ngandika standar Reporting internasional.

operator game Macau kang diajukake 2.087 laporan transaksi curiga menyang Kantor Intelligence Financial kutha kang taun pungkasan – kira-kira ing par karo volume laporan taun sadurungé.