indeks rega turis Macau 2Q dip mimpin dening biaya hotel murah
toto

indeks rega turis Macau 2Q dip mimpin dening biaya hotel murah

Indeks rega turis Macau nyathet penurunan taun-taun 1,39 persen ing kuartal kaping pindho 2019, miturut data paling anyar sing dirilis dina Senin dening Layanan Statistik lan Sensus kutha.

Indeks kasebut nuduhake owah-owahan rega barang lan layanan sing biasane dituku dening pengunjung nanging ora kalebu game. Turis akun kanggo https://michellemaries.com/ mayoritas gamblers ing kasino Macau kang.

Biro statistik ujar manawa penurunan indeks rega turis ing kuartal kaping pindho saben taun utamane ana gandhengane karo “biaya sing luwih murah kanggo akomodasi hotel” lan uga “mudhun rega tas tangan lan sandhangan wanita”.

Indeks rega sing nutupi akomodasi, nyathet penurunan 8.39 persen taun-taun sajrone telung wulan nganti 30 Juni, dene kanggo sandhangan lan alas kaki https://merciainstitute.com/ mudhun 3 persen taun-taun, ujare Layanan Statistik lan Sensus.

Sakumpulan data kapisah sing bubar dirilis dening Kantor Pariwisata Pemerintah Macau – nyebutake tokoh saka Asosiasi Hotel Macau – nuduhake yen tarif kamar rata-rata hotel bintang telu nganti hotel bintang lima mudhun 1,2 persen saben http://178.128.120.105 taun dadi MOP1 ,312 (US$163) kanggo April nanging mundhak meh 10 persen saben taun dadi MOP1,371.70 kanggo Mei. Sasi pungkasan dibukak kanthi periode liburan ing China sing nyakup Dina Buruh.

Dinilai seprapat, indeks rega wisata Macau sajrone telung wulan nganti 30 Juni mudhun meh 7,15 persen dibandhingake karo kuartal pertama . Apa sing diarani biro statistik ing woro-woro Senin minangka “penurunan sing ditandhani” ing tarif kamar hotel kutha sawise liburan Taun Anyar Imlek ing awal Februari taun iki https://covertcreeklodge.com/ minangka faktor utama. Indeks rega kanggo akomodasi hotel nyathet penurunan sekuensial meh 32 persen ing kuartal kaping pindho dibandhingake karo sing pertama, ujare biro kasebut.

Dinilai kanthi basis tahunan – yaiku, diukur sajrone 12 wulan nganti 30 Juni taun iki dibandhingake karo periode sadurunge sing padha – indeks kasebut mudhun 0.44 persen.