FBM kanggo debut ‘Asian inspirasi’ slot link ing G2E Las Vegas
toto

FBM kanggo debut ‘Asian inspirasi’ slot link ing G2E Las Vegas

FBM, produsen mesin slot casino lan spesialis internasional ing mesin bingo elektronik, bakal miwiti produk slot “Jin Qián Link” ing Global Gaming Expo (G2E) 2022 ing Venetian Expo (digambar ing foto file) ing Las Vegas. , Nevada, ing Totobet HK Amerika Serikat.

Acara kasebut wiwit tanggal 10 nganti 13 Oktober, kalebu, kanthi pameran dagang dibukak ing dina kapindho.

FBM nggambarake Jin Qián Link minangka produk multi-game “inspirasi Asia” sing nglumpukake papat tema ing papat game – “Lucky Guī”, “Great Bái Hǔ”, “Golden Lóng”, lan “Fènghuáng Abadi”.

Perusahaan kasebut ujar manawa produk link dirancang kanggo konfigurasi Pragmatic play anyar kabinet Galaxy II 27-inch. Produk kalebu Mini, Minor, Major lan Grand jackpots progresif ing bonus Jin Qián Link.

Pabrikan uga bakal diluncurake ing G2E taun iki, “FBM Spin & Win”. Iku multi-game slot produk nampilaken papat tema: “Viking Journey”, “Fruit Picnic”, “Roman Adventure”, lan “Royal Trucks”.

FBM Spin & Win nawakake loro jackpots maju, Grand lan Minor. Prodhuk nawakake uga fitur Dibandhingke Wild lan Super Reels, lan loro fitur diterangake Data Sydney minangka “anyar”: Lucky Bell lan Ngembangaken Wild Multiplier.

Supplier peralatan game uga bakal debut merek game online ing G2E, FBM Digital Systems, dikenal minangka FBMDS.

Nawarake digital wis ngandika kalebu luwih saka 60 “selaras, inovatif lan lokal” game casino-gaya.

“We are semangat kanggo mbukak inovasi paling anyar ing pasar casino adhedhasar tanah-, portofolio produk online selaras kita liwat FBMDS, lan ketemu klien anyar karo profil beda,” ngandika Rui Francisco, pangadeg FBM, ing komentar dikutip ing pers perusahaan. release..