boss Suncity ngandika ora wanted wong, apologizes govt Macau
toto

boss Suncity ngandika ora wanted wong, apologizes govt Macau

Alvin Chau Cheok Wa (digambar), pangareping eksekutif saka Macau junket account Suncity Group, maca metu singkat, statement disiapake ing konferensi https://drupal2u.com/ penet ana ing Macau, nolak sing promotor game Macau-pemerintah-dilisensi duwe apa-apa apa karo “online. dolanan”. Klompok kasebut minangka sepisanan nerbitake penolakan dina Senin minggu kepungkur, sawise tuntutan ing media sing didhukung negara China.

Pak Chau metu script mung sapisan, kanggo nandheske grup kang wis ora nerak sembarang hukum China utawa saka Macau SAR; yen dheweke ora diselidiki dening panguwasa ing daratan China; lan dheweke ora ana ing dhaptar sing diarani “sing dikarepake” China.

Pak Chau ora njupuk pitakonan saka media sing dirakit – sawetara saka Hong Kong – sadurunge ninggalake papan ing Mandarin Oriental Macau. Kabeh acara kasebut kurang saka 15 menit.

Ing statement disiapake diarani Sun City Gaming Promotion Co Ltd, entitas dilisensi dening pengatur game Macau kanggo tujuan promosi VIP play ing Macau.

Pak Chau uga ngandika ing statement “banget nuwun” kanggo apa sing diterangake minangka “ora nyaman” disebabake pamaréntahan Macau lan “kamungkinan impact negatif ing Macau game concessionaires” disebabake media Cina panyokro bowo saka keterlibatan merek Suncity ing “online”. “lan” proxy ” gambling dening pemain Cina ing lokasi jaban rangkah.

Pengumuman bos Suncity nambahake: “Muga-muga keprihatinan sing ditindakake ing daratan China lan Macau SAR bakal gampang.”

Pernyataan sing disiapake uga ujar manawa dheweke “ngapresiasi” karya media ing “ngawasi perusahaan”, lan nambahake “ora ana tindakan hukum marang media apa wae sing bakal ditindakake kanggo kedadeyan kasebut”.

Pernyataan sing disiapake kasebut uga nyatakake yen kegiatan tartamtu “dilisensi” ing njaba Macau, klompok kasebut ora bakal melu yen padha nglawan hukum Macau.

Pratelan kasebut luwih ngandika: “Sun City Gaming Promotion Co Ltd ngoperasikake bisnis promosi junket kanthi sah. Perusahaan lan perusahaan liyane sing gegandhengan ing saindenging jagad resmi dilisensi. Perusahaan kasebut durung ngoperasikake platform game online, sing promosi game lan nindakake pemukiman moneter ing daratan China tanpa chip gambling fisik.

Ora ngganggu ‘ketertiban keuangan’ China

Pratelan kasebut nambahake: “Bagi perusahaan durung ngluwihi penghasilan Lotre China, lan pancen ora ngganggu tatanan finansial nasional.”

Uga kasebut: “Kabeh data turnover lan penghasilan perusahaan resmi diumumake dening panguwasa [sic] saben wulan.”

Pengumuman kasebut mbantah klaim ing outlet media sing didhukung negara China Economic Information Daily lan kantor berita resmi China, Xinhua, manawa https://filmstory.org/ pelanggan merek Suncity wis direkrut nalika ana ing Macau kanggo aplikasi game online sing bisa diputer ing njaba China.

Paulo Martins Chan, direktur pengatur casino Macau, pengawasan Gaming lan Biro Koordinasi – badan uga dikenal minangka DICJ – wis reiterated ing rapat ana karo enem operator casino Macau sing game online ing Macau ilegal .

Ing patemon ing dina sing padha karo wakil saka sektor junket, Pak Chan ngelingake wong-wong sing ana manawa ana pelanggaran hukum – sanajan ing njaba Macau – bisa nyebabake kecocokan junket kanggo nyekel lisensi junket https://geneonanimemusic.com/ Macau.

Dina sadurunge DICJ dianakaké patemon karo Suncity, kang Biro game wis ngandika supaya luwih “mangerteni kahanan” gegayutan claims sing account iki melu ing “game online” lan “totoan proxy” aktivitas.

statement ana kang diwaca dening Pak Chau luwih ngandika sing “perusahaan wis tansah tundhuk karo hukum lan angger saka Macau SAR, lan iki bakal terus kanggo ngawula minangka standar kanggo operasi mangsa produk lan layanan https://survivingmommy.com/ grup kang.

Iku nambahake: “Kanggo produk apa wae sing diijini kanthi sah kanggo operate ing negara lan wilayah liyane, perusahaan ora bakal nganggo yen hukum Macau ora ngidini lan bakal strictly netepi hukum Macau.”