boss Suncity ngandika ora wanted wong, apologizes govt Macau
toto

boss Suncity ngandika ora wanted wong, apologizes govt Macau

Alvin Chau Cheok Wa (digambar), pangareping eksekutif saka Macau junket account Suncity Group, maca metu singkat, statement disiapake ing konferensi https://drupal2u.com/ penet ana ing Macau, nolak sing promotor game Macau-pemerintah-dilisensi duwe apa-apa apa karo “online. dolanan”. Klompok kasebut minangka sepisanan nerbitake penolakan dina Senin minggu kepungkur, sawise tuntutan ing media sing didhukung negara China. Pak […]

toto

Macau casino STRs mudhun 14pct ing separo pisanan: watchdog

A watchdog anti pencucian dhuwit pemerintah Macau ditampa 966 laporan transaksi curiga (STR) ing separo pisanan taun iki saka kasino lan perusahaan https://intmedtourism.com/ game liyane, mudhun 14,4 persen dibandhingake karo 1.128 laporan ing periode padha taun pungkasan. Kantor Intelijen Keuangan kutha kasebut ngirim pratelan tertulis ing situs web minggu kepungkur sing ngumumake data kanggo periode […]

toto

indeks rega turis Macau 2Q dip mimpin dening biaya hotel murah

Indeks rega turis Macau nyathet penurunan taun-taun 1,39 persen ing kuartal kaping pindho 2019, miturut data paling anyar sing dirilis dina Senin dening Layanan Statistik lan Sensus kutha. Indeks kasebut nuduhake owah-owahan rega barang lan layanan sing biasane dituku dening pengunjung nanging ora kalebu game. Turis akun kanggo https://michellemaries.com/ mayoritas gamblers ing kasino Macau kang. […]

toto

Rega saham MGM China MGM Cotai munggah: JP Morgan

Ing “lacklustre” ramping munggah bisnis ing MGM Cotai (digambarke) wis “mati-panggolekan kanggo akeh” investor, nanging rega sarujuk saka Simpenan promotor resort, MGM China Holdings Ltd digawe faktor mantan “meh ora salaras. Dadi ngandika ana laporan saka JP Morgan Securities (Asia Pacific) Ltd, pratinjau mangsa pangentukan kuartal kapindho kanggo operator casino Macau. “Ing rega iki – […]

toto

Suncity miwiti klub VIP ing casino satelit Macau

Macau junket tenan Suncity Group ngandika wis “alus opening” saka klub game VIP anyar (digambarke) ing Rio Hotel ing Macau semenanjung ana. Properti kasebut minangka papan satelit sing dikelola dening investor pihak katelu miturut hak game operator kasino Macau Galaxy Entertainment Group Ltd. “Klub VIP Rio Suncity” anyar – ing lantai loro Hotel Rio – […]

toto

Sing duwe lisensi Macau sing ana kudu terus: Pansy Ho

Pansy Ho Chiu King, co-ketua lan direktur eksekutif saka operator casino Macau MGM China Holdings Ltd, ngandika enem konsesi game kutha kudu tetep ing retrobazar.com/ pasar ing tengah proses nyegerake lisensi game ana. Ms Ho (digambarke ing foto file) ngandika ing Interview karo agensi warta Portugis Lusa sing proses nyegerake lisensi casino Macau kudu hubungane […]

toto

tenan hukum Macau, promotor Japan Gaming Congress gabung AGEM

Association of Gaming Equipment Manufacturers (AGEM) ngandika tenan hukum https://sifangartmuseum.org/ Macau MdME Lawyers wis gabung karo rangking. AGEM nerbitake dina Senin, woro-woro tertulis sing ujar manawa dewan direksi wis menehi anggota MdME Lawyers lan telung entitas liyane, saengga nambah jumlah anggota asosiasi dadi 171. AGEM woro-woro ngandika MdME Pengacara – kang wis dadi penasehat kanggo […]

toto

2Q ndeleng Macau massa GGR maneh njupuk timbal: govt

Macau VIP baccarat revenue game reged (GGR) ambruk 15,6 persen taun-on-taun ing waktu liya, miturut data pemerintah dirilis ana. Ing tingkat saka VIP Kurangé populasi diimbangi dening 18,6-persen wutah https://digitalrightslac.net/ direkam kanggo GGR ing babagan massa – kalebu revenue mesin slot – ngandika pengatur kutha, pengawasan Gaming lan Biro Koordinasi, awak uga dikenal minangka DICJ. […]

toto

Setengah saka Macau casino ops testing tech pangenalan pasuryan

Biro Inspeksi lan Koordinasi Gaming Macau, uga dikenal kanthi singkatan Portugis DICJ, ujar manawa panggunaan teknologi pangenalan rai mbutuhake persetujuan pemerintah sadurunge dikenalake ing papan game ing kutha https://ur-doc.com/ kasebut. Ing wayahe, “loro kanggo telung” operator game testing teknologi kuwi ing pasar Macau, dikonfirmasi regulator. “Saiki ana loro kanggo telung operator casino nyoba iku [teknologi […]