2Q ndeleng Macau massa GGR maneh njupuk timbal: govt
toto

2Q ndeleng Macau massa GGR maneh njupuk timbal: govt

Macau VIP baccarat revenue game reged (GGR) ambruk 15,6 persen taun-on-taun ing waktu liya, miturut data pemerintah dirilis ana.

Ing tingkat saka VIP Kurangé populasi diimbangi dening 18,6-persen wutah https://digitalrightslac.net/ direkam kanggo GGR ing babagan massa – kalebu revenue mesin slot – ngandika pengatur kutha, pengawasan Gaming lan Biro Koordinasi, awak uga dikenal minangka DICJ.

data Biro Gaming dikonfirmasi sing kaping pindho VIP GGR agrégat rada ndhuwur MOP34,6 milyar (US $ 4,30 milyar), dibandhingake meh MOP41,04 milyar ing waktu padha taun sadurungé.

Ing risak saka kuartal kapindho 2019, GGR pasar massal kalebu slot meh MOP38,74 milyar, dibandhingake MOP32,67 milyar taun sadurungé. Kapindho-waktu revenue pasar massa minangka proporsi kabeh casino GGR ing periode ngadeg ing 52,8 persen, njupuk timbal seprapat ing pasar Macau mung kaping pindho ing jaman statistik modern. Wektu sadurunge yaiku kuartal pisanan taun iki .

revenue baccarat VIP minangka proporsi kabeh casino GGR ing waktu liya ana ing 47,2 persen ing telung sasi kanggo 30. Juni ing sadurunge, IE waktu pisanan, iku mung ing 48,9 persen.

Baccarat pasar massal mung mundhak 22,8 persen taun-taun ing risak saben wulan paling anyar, nganti meh MOP29,61 milyar, dibandhingake karo MOP24,11 milyar ing kuartal kaping pindho 2018. Baccarat pasar massal duweni pangsa https://uecostabrava.com/ pasar 40,4 persen saka Macau GGR ing waktu liya taun.

Sawetara analis investasi sadurunge menehi tandha kanggo investor entuk manfaat saka pertumbuhan bisnis pasar massal sing biasane luwih dhuwur.

Tally GGR pasar Macau kanggo separo pisanan 2019 kira-kira MOP149,50 milyar, kontraksi taun-taun 0,5 persen , pemerintah wis dikonfirmasi nalika data GGR kanggo Juni wis ditanggepi ing Juli 1.

Miturut data resmi dirilis ana, GGR saka mesin slot kira-kira MOP3,72 milyar ing waktu liya, mudhun 2,2 persen ing meh MOP3,81 milyar ing waktu liya 2018.

Pendapatan kuartal kaping pindho 2019 saka produk multi game langsung – sing nampilake game gaya meja karo dealer langsung nanging taruhan elektronik lan https://valshawcross.com/ penyelesaian taruhan elektronik – yaiku MOP695 yuta, mundhak 5.1 persen ing MOP661 yuta saka periode taun sadurunge.

Jumlah meja game bakul urip ing pasar Macau ana ing 6.733 ing kuartal kaping pindho taun iki, dibandhingake karo 6.624 sing didaftar ing pungkasan kuartal pisanan.

Jumlah mesin slot ing pasar Macau ana ing 17.638 ing waktu liya, dibandhingake karo 17.296 ing waktu liya 2018 lan 17.122 direkam ing 31. mars.